Bondemölla okt den 16.

Hösten börjar med en tur till Bondemölla. Denna gång åkte jag med klubben och var 12 st. som skulle försöka lura Bondes regnbågar.

Det började bra då jag efter en dryg timme fick på en stor gris någonstans mellan 6-7 kg, vägde den aldrig då den sattes tillbaka. Frukost,lunch sen var tid igen för nästa Rb som hade svalt flugan så långt ner och in mot gällarna så inget tillbakasläpp här, utan fick grannt ta hem den. Vikten på den var 6,4 kg även detta var en av de större. En riktig maskin som drog iväg över till andra sidan av dammen, alltid trevligt att lufta backingen, en kämpe av stora mått.

Inget ont det blev ganska många regnbågskotletter.

bondemölla okt

Black Ceris

Det togs på lite olika flugor men mina togs på en modifierad nymf vars namn ursprungligen är pricken. Har döpt om den då den skiljer sig en del från orginalmönstret och fick heta Black Ceris En liten svart med vingsäck av ceris floss.

Ja denna dag var kall och fick regn nästan hela dagen så ur väderperspektiv kunde det varit bättre. Var blev den varma solen av som vi hade för några veckor sen. Hmm bara konstatera att hösten har gjort sitt intåg.

Det blev trots allt en bra dag, tyvärr var det flera som inte fick något vilket alltid är tråkigt. Men men så är det ibland, bara ta nya tag till nästa fiske.

Nästa tur blir till Strömhult men det är en annan pilsner.

//Christer